Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، «ابراهیم محمدولی» درباره وضعیت بازار طلا، افزود: بازار طلا تحت تاثیر نرخ دلار و اونس قرار دارد که در روزهای اخیر هر دوی آنها روندی افزایشی داشته‌اند.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان اینکه زمانی که بازار ارز دچار نوسان می‌شود، اثر مستقیم بر سکه و طلا می‌گذارد و قیمت ها را تغییر می‌دهد، اضافه کرد: علاوه بر دلار، قیمت اونس جهانی نیز رشد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدولی ادامه داد: رشد تقاضا نیز در افزایش قیمت طلا و سکه نقش داشته است، به طوری برخی افراد به سراغ خرید و سرمایه‌گذاری در بازار طلا و سکه آمده اند که باعث شده میزان تقاضای سکه در روزهای اخیر افزایش یابد.

شرط موفقیت طرح دولت برای آزادسازی واردات طلا

شورای عالی هماهنگی اقتصادی به تازگی واردات طلا را از پرداخت عوارض قانونی و مالیات بر ارزش افزوده، معاف کرده است که رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران در واکنش به این تصمیم می‌گوید: این مصوبه، اقدام خوبی است اما به شرطی که بازارهای داخلی مثل ارز ثبات داشته باشد.

وی با بیان اینکه طبق این مصوبه، واردات طلا تا پایان سال ۹۹ بدون پرداخت عوارض و مالیات بر ارزش افزوده امکان‌پذیر است، اضافه کرد: عدم ثبات بازار طلا، مانع آشکار شدن تاثیر مثبت این مصوبه خواهد شد، در صورتی که بازار ارز، ثبات نداشته و قیمت دلار بالا برود، هر چه طلا نیز وارد شود با افزایش قیمت مواجه خواهد شد.

محمدولی ادامه داد: البته در صورت کاهش شیوع کرونا و از سر گیری رفت و آمد آزاد میان کشورها، امکان صادرات مصنوعات طلا توسط تولیدکنندگان ایرانی فراهم می‌شود که رونق تولید را به همراه خواهد داشت.

سهم اندک مصنوعات از معاملات بازار

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان اینکه تقاضا برای سکه و طلای آب‌شده بسیار بیشتر از مصنوعات طلا است، گفت: خریداران تمایل دارند که برای کسب سود بیشتر، اجرتی را بابت خرید طلا پرداخت نکنند به همین دلیل به سراغ طلای آب‌شده می‌روند.

وی افزود: رصد بازار نشان می‌دهد که تنها حدود ۲۰ درصد معاملات مربوط مصنوعات طلا (طلای ساخته شده) است و ۸۰ درصد معاملات به سکه و طلای آب‌شده تعلق دارد.

محمدولی ادامه داد: به دلیل رشد قیمت طلا، میزان حباب قیمتی سکه کاهش زیادی یافته و به حدود ۵۰ هزار تومان رسیده است.

بر اساس این گزارش، قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در آخرین روز کاری هفته (پنجشنبه) هفت میلیون و ۷۷۰ هزار تومان و سکه طرح قدیم هفت میلیون و ۵۵۰ هزار تومان شد.

هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز ۷۶۳ هزار تومان و هر مثقال طلا سه میلیون و ۳۰۷ هزار تومان فروخته شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مالیات بر ارزش افزوده قیمت طلا بازار طلا طلا و جواهر واردات طلا شورای عالی هماهنگی اقتصادی ویروس کرونا اخبار کرونا رئیس اتحادیه طلا و جواهر طلای آب شده هزار تومان بازار طلا سکه و طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۷۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد

به گزارش خبرنگار مهر بازار بورس امروز در اخرین روز معاملاتی هفته با افت ۳۹۰۱ واحد به کار خود پایان داد و شاخص کل به عدد ۲,۲۶۴,۹۲۴ رسید.

همچنین شاخص هم وزن نیز با ۴۲ واحد رشد به عدد ۷۵۰,۸۴۳ رسید.

از نمادهایی که امروز موجب افت شاخص کل شدند می‌توان به نمادهای فملی، فولاد، کچاد، فارس، کگل و شستا اشاره کرد.

با کاهش حجم معاملات سهام و حق تقدم سهام به ۶.۵ میلیون برگه در بازار روز جاری، ارزش معاملات خرد رقم دو هزار و ۸۲۷ میلیارد تومان را ثبت کرد. همچنین حقیقی‌های بازار نیز روند خروج سرمایه از بازار را ادامه دادند تا خالص خروج پول حقیقی از بورس امروز به ۲۱۴ میلیارد تومان برسد.

در معاملات امروز نماد فن افزار بیشترین ارزش معاملات بازار سهام را به خود اختصاص داد که ارزش معاملات آن ۹۲ میلیارد تومان بود.

پس از فن افزار، ثفارس بیشترین ارزش معاملات را داشت و شستا رتبه سوم بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص داد و پس از آن، دو نماد کرومیت و فملی در رتبه‌های بعدی بیشترین ارزش معاملات قرار گرفتند.

در جدول حجم معاملات نیز سهام شستا با تعداد ۵۵۴ میلیون و ۱۴۹ هزار و ۹۶۴ سهم در صدر قرار گرفته است. ذوب در رتبه دوم بیشترین حجم معاملات بازار قرار گرفت و رتبه سوم به وبملت تعلق داشت. دو نماد کرمان و وتجارت نیز در رتبه‌های بعدی بیشترین حجم معاملات بازار قرار داشتند.

در معاملات چهارشنبه، ۵۸ نماد صف خرید داشتند و ۴۲ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۳ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۵۴ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۲۲ درصدی به ۲۴۹ میلیارد تومان رسید.

کد خبر 6094265 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • رشد اندک بهای سکه و ثبات قیمت نیم سکه در معاملات امروز
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • طلای جهانی سقوط کرد
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۲ اردیبهشت ماه
  • کاهش قیمت نفت توقف‌بردار نیست
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟
  • ببینید | اعتصاب و تعطیلی بازار طلای تهران صحت دارد؟
  • عرضه شمش طلای تولید داخل از هفته آینده در مرکز مبادله/ آغاز حراج سکه از ۱۷ اردیبهشت